Timebooking dekk & deler Sotra

Sotra

Dekk og deler AS leverer det meste innenfor bildeler, dekk og felg. Vi har 9 avdelinger fordelt over storbergen og voss. På alle avdelingene har vi høy kompetanse blant våre ansatte, og høy kvalitet på arbeid og utstyr.

Dekk og deler sine bildeler er lagret på vårt hovedlager på Nesttun. Bildeler sendes ut til våre lokale butikker to ganger hver dag. Dersom du ønsker å hente varer samme dag, kan du gjøre dette på hovedlageret på Nesttun. Kontakt din nærmeste butikk for bestilling, og delene vil bli levert senest dagen etter på lagerførte varer. Ikke lagerførte varer har normalt en leveringstid på  1-2 dager.

Vi har slitedeler, olje, dekk og felger til fordelaktige priser. Ta kontakt eller stikk innom og få et uslåelig tilbud.

Sotra

Peder Strømme, Avdelingsleder

Telefon: 56 33 52 10 Epost: post@dekkogdeler.com Adresse: Trollhaugmyra 10, 5353 Straume Åpningstider: Mandag-Fredag 09:00 – 17:00 Lørdag 10:00 – 15:00
0
    0
    Handlekurv
    Handlekurven er tomTilbake til butikk